Product toegevoegd!

Revitalash

Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker. De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Ze zagen er dun, breekbaar en ielig uit. Dokter Brinkenhoff nam een besluit: hij wilde een formule ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer vol, gezond en sterk uit te laten zien. Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Birkenhoff een serum dat de wimpers daadwerkelijk verbeterde. En hij noemde dit product: RevitaLash. De wimpers van Gayle herstelden niet alleen maar werden mooier dan daarvoor. En het klinkt misschien oppervlakkig, maar hierdoor voelde zij zich ook mooier en hielp mee in een moeilijke periode van haar leven.
 
Het verhaal begon dus met slechts één product – het oorspronkelijke serum voor het conditioneren van de wimpers – maar heeft daarna geleid tot meerdere producten gericht op het verbeteren en gezond maken van haar: wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.
RevitaLash zet zich in voor bewustzijn, onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners op dit gebied samen.
 
Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende Revitalash Advanced Eyelash Conditioner kan je wimpers helpen verbeteren.
De verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng gaan broosheid tegen en zorgen voor een geweldige, mooie oogopslag.
Na slechts 12 weken ogen je wimpers voller, mooier en zijn veel sterker.
De verpakking van 3,5 ml gaat minstens 6 maanden mee.
 
Een fantastische 2de stap is het gebruik van de Ravitalash Double-Ended Volume Set. Deze set combineert de Volumizing Primer en Volumizing Mascara in een handige 2-in-1 duostick.
Dit product is ontworpen om je wimers niet alleen de perfecte basis te geven, maar ook extra volume en een intense kleur.
De kant van de Volumizing Primer richt zich op de hydratatie van de wimpers en legt met een indigo tint een goede basis voor het zwart van de Volumizing Mascara. Voor een prachtige look, de hele dag lang.
De Revitalash Double-Ended Volume Set geeft je wimpers verzorging, hydratatie, glans, stevigheid en natuurlijk extra volume en een prachtige kleur.
Dankzij de waterresistant formule blijven mascara en primer wel de hele dag zitten, maar kan het vervolgens ook eenvoudig verwijderd worden. Dit in tegenstelling tot waterproof formules, die je wimpers uitdrogen en beschadigen.
 
De Revitalash Defining Eyeliner is de perfecte assistent voor een indrukwekkende oogopslag. Een dunne lijn bij de wimperaanzet zorgt al voor een merkbaar verschil en intensere blik.
Revitalash weet dat de huid rond de ogen extra kwetsbaar is. Daarom heeft de Defining Eyeliner een vochtbehoudende formule met een crème-achtige textuur die snel en efficiënt aangebracht kan worden.
 
De Hi-Def Brow Pencil is een multifunctionele, longwear, waterbestendige wenkbrauwpotlood dat zorgt voor ultiem gedefinieerde wenkbrauwen.
Ideaal voor het invullen van dun of overplukte wenkbrauwen, dit product transformeert vormloze wenkbrauwen naar perfect gesculpte in slecht enkele bewegingen. Met het potlood kun je moeiteloos wenkbrauwhaartjes nabootsen voor een frisse, natuurlijke uitstraling die de hele dag blijft zitten.
 
De Revitalash Hi-Def Brow Gel is een multi-tasking, unisex, wenkbrauwgel die helpt bij het shapen van de wenkbrauwen.
De verzorgende wenkbrauwgel geeft niet alleen een subtiele en natuurlijke kleur aan de wenkbrauwen, maar hydrateert en conditioneert de wenkbrauwhaartjes zodat ze voller en gezonder ogen.
Dit product is ook fantastisch mooi in combinatie met de Hi-Def Brow Pencil.
 
Revitabrow Advanced is een arts-ontwikkelde wenkbrauwconditioner. Pakt de zichtbare tekenen van veroudering van wenkbrauwen aan (door overplukken, make-up en milieu-agressoren), wat leidt tot een prachtige oogopslag en gezonde volle wenkbrauwen.   

revitalash-cosmetics-logo_black_cmyk.png