Product toegevoegd!
asap-Group-Image.jpg

Australian Skin Active Products

Asap is het nummer 1 cosmeceutical skincaremerk uit Australië.

Asap is een cosmeceutical skincaremerk, vanwege de hoge concentraties van actieve ingrediënten en antioxidanten, om eenvoudige skincare te bieden die resultaat levert op korte en op lange termijn.

Asap is ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en hoogopgeleide schoonheidsspecialisten.

 

 

GYM FOR THE SKIN

Samen met Asap werken wij als een personal trainer aan uw huid. Tijdens de GYM FOR THE SKIN TREATMENTS maken wij een fitnessplan voor uw huid waar voeding in thuisproducten en training tijdens treatments samen ervoor zorgen dat u verbaast zult staan van de zichtbare verbeteringen in de huid.

 

VOEDING VOOR DE HUID

Asap heeft de belangrijkste vitamines voor de huid genomen, die wetenschappelijk bewezen hebben de huid echt te verbeteren, en heeft deze in unieke complexen hun maximale werking gegeven.

Vitamine A voor het vernieuwen van de huid van binnenuit. Vermindert lijntjes en rimpeltjes wetenschappelijk bewezen maar werkt ook voor acné en het verminderen van littekens.
Vitamine B voor het geven van maximale energie aan de huid en het genezend vermogen waardoor een gevoelige of onrustige huid tot rust komt, iedere huid gaat stralen en littekens spectaculair verbeteren
Vitamine C voor verminderen van pigmentstoringen, een prachtige glow en als zeer sterk antioxidant om alle stress van de huid doen verdwijnen.

Dit alles is gekoppeld aan een DNA-technologie om ook op de lange termijn de huid in topconditie te behouden.

 

GYM FOR THE SKIN TREATMENTS

Korte treatments, in kuur of los, maken het ons mogelijk grote stappen te zetten met uw huid. Dankzij peeling treatments die geheel op maat gemaakt worden voor uw huidconditie, kunnen wij stap voor stap uw uitstraling nog meer verbeteren.

asapLogoHOR.jpg